Opencart Hazır Site Paketler - Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış Full E-ticaret Hazır Site Paketi

Opencart Hazır Site Paketler - Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış Full E-ticaret Hazır Site Paketi

  |   0 reviews   |   Write a review

  • Brand: Opencart-themes.org
  • Product Code: supermarket-ful
  • Availability: In Stock
  • Opencart Versiyonu: 3.0.3.X
  • SİPARİŞ VE DESTEK: +90 542 324 99 21

  • Mail:destek@opencart-themes.org
  • 1,475.00 ₺

  • Ex Tax: 1,250.00 ₺

taksit

Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış  Full E-ticaret Hazır Site Paketi

Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri  E-ticaret Mağazaları için kullanılabilecek gelişmiş eklenti ve modifikasyonlarla güçlendirilmiş bir alt yapıya sahip e-ticaret paketidir

Siparişi geçtikten sonra destek@opencart-themes.org mail adresinden yada 0 542 324 99 21 nolu telefondan ulaşarak kurulum la ilgili konuları görüşünüz ürün sitenize (tek domaine) lisanslanıp kurulum yapılarak teslim edilecektir.. Paket Zipli Olarak Teslim edilmeyecektir...


Siparişe mütekip: 2-ila 4 saat arasında Kurulum...


Paketteki Tema  Full Responsive olarak tasarlanmış cep telefonu tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

Paket  Opencart'ın 3.0.3.x versiyon uyumludur Lütfen sipariş vermeden önce bunu dikkate alınız ancak alt versiyon siteleriniz veri kaybı yaşanmadan tarafımızdan ücretsiz güncellenerek kurulum yapılababilir.


Paket İçeriği:

  • Yeni,Kampanyalı,Çoksatanlar Tab Modülü
  • Teksayfa Ödeme Modülü
  • Resimli Üst Mega Menü(Admindne yönetilebilir)
  • Resimli Sol Dikey Kategori Menü
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Tema Yönetim Paneli
  • Ajax Resimli Arama
  • Ürün Detay Hemen aL Butonu
  • Footer İçeriklerini Admin panelde tek bir yerden düzenleyebilme.
  • Günün Fırsatları Modülü
  • Admin Panelden Anasayfa tab ve özel ürünler ve kateogri ürün listeleme yanyana ürün sayısını ayarlayabilme.
  • Whatsapp ile sipariş Modülü
  • Kategori Ürünleri Modülü
  • Adminden Site rengini degiştirme ve farklı sektörler için temayı düzenleyebilme
  • Kategori Ürünleri Tab Slider Modülü.
  • Footer İçeriklerini Admin panelden dzenleyebilme.
  • Blog Modülü
  • Sanal Pos Modülü:
  • TEB,FORTİS,ANADOLUBANK,İŞBANK,GARNATİ, FİNANSBANK, KUVEYTTURK,  AKBANK, HALKBANK, İNGBANK, ŞEKERBANK
  • PAYU Ortak ödeme modülü
  • İYZİCO Ödeme Modülü
  • PAYTR Ödeme Modülü
  • PAYALL Ödeme Modülü
  • SHOPPİER Ödeme Modülü
  • Mesafeli satış sözleşmesi (eticaret sitelerinde olması zorunludur. Ödeme sayfasında müşterinin sözleşmeyi onaylaması gerekir. Siparişten sonra otomatik müşteriye sözleşme mail olarak iletilir)
  • Ürün detay Ürün Teslim Tarihi belirleme
  • Ürün Detay Video Yükleme
  • Gelişmiş Müşteri Profil Syafası
  • Html E-Posta Tasarımları
  • Sepette Kalan Ürün takip Modülü
  • Admin Hızlı Ürün Düzeneleme Modülü
  • Gelişmiş Seo Modülü
  • Kargo Takip linki ve Hızlı sipairş Düzenleme Modülü
  • Anasayfa Kategori Ürünleri Modülü
  • Günün Fırsatları Modülü
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Ödeme Türüne İndirim ve Komisyon Modülü
  • Toplu Fiyat Güncelleme
  • Promosyon Modülü(bir alana bir bedava,iki al bir öde vs)
  • Dikey Sol Resimli Mega Menü
  • Adminden Düzenlenebilir Resimli Üst Mega Menü
  • Gelişmiş Resim Yönetim Modülü
  • Facebook İle Bağlan Modülü
  • Gelişmiş Ödeme Sayfası Modülü
  • Google Merchant Modülü
  • Facebook Katalog Modülü
  • Xml export Modülü
  • Çerez onay kvkk modülü
  • Kategori, Marka, Müşterigrublarıne toplu idnirim modülü
  • Exel import Export Modülü

Tema hakkında takıldığınız noktalarda gün içinde telefon yada mail ile bize ulaşabilirsiniz. 

SIK SORULAN SORULAR


    1. Modül ve temada herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Evet Paket ve Modüller tek domain lisanslaması yapılacaktır. ve bu domainde ömür boyu kullanım hakkına  sahip olacaksınız ve yıllık kira vs gibi artı ücret ödemeyeceksiniz.

    2. Modülleri Paket Dışında ayrı ayrı veriyormusunuz ?

    Cevap : Modüller Paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket Olarak hazırlanıp verilmektedir Sitenize kurulup teslim edilmekte ve paket halinde zipli olarak teslim edilmemektedir.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

     Cevap : Paketi Kullandığınız Sürece Kurulum Hatalarının giderilmesi ve Scriptin Admin Panel kullanımı konusunda ücretsiz Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyaları ve veritabanının yedeğini bu gibi durumlarda kullanmanız için   veritabanı ile birlikte sunucunuz full backup bölümünden  almanız gerekmektedir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 dan sornaki sipairşle ertesi sabah en geç 2 saat içinde kurulur ...

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak  ücret karşılığında ilave istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : 2.1.0.1 yada 2.3.0.2 versiyondur bunun dışındaki versiyon siteleriniz paketi almanız durumunda ücretsiz güncellenerek(Ürün ve içerikleriniz kaybolmadan) paket giydirme işlemi tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..Kuruluma müteakip faturanız kesilerek adresinize alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

Opencart Hazır Site Paketler - Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış Full E-ticaret Hazır Site Paketi

Opencart Hazır Site Paketler - Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış Full E-ticaret Hazır Site Paketi

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Opencart 1551 Versiyon Marketing Tasarımı full paket
1551-1564
Opencart 155x 156x  Versiyon Özel Marketing v2 Tasarım ful paket site
1551-156-156
Opencart 1564 Versiyon  HepsiBurda-V2 Tasarımı full paket
1564
Opencart 1564 Versiyon  Marketing-V3 Tasarımı full paket
1564

Tags: Opencart, Hazır, Site, Paketler, Opencart Hazır Site Paketler, Opencart, Süpermarket, Gıda, ürünleri, satış, Full, E-ticaret, Hazır, Site, Paketi, Opencart Süpermarket ve Gıda ürünleri satış Full E-ticaret Hazır Site Paketi

taksit