FulMarket Opencart 2.1x Site Teması

FulMarket Opencart 2.1x Site Teması

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Üretici: Opencart-themes.org
  • Ürün Kodu: fulmarket
  • Stok Durumu: Stokta var
  • Opencart Versiyonu: 2.1.0.1 - 2.1.0.2 - 2.3.0.x
  • SİPARİŞ VE DESTEK: +90 542 324 99 21

  • Mail:destek@opencart-themes.org
  • 295,00 ₺

    199,42 ₺

  • KDV Hariç: 169,00 ₺

taksit

    FulMarket Opencart 2.1.X + 2.3.0.X Site Teması

    Marketing, Takı, Bijuteri,Spor,Beyaz Eşya ve Elektronik gibi bi çok Sektörü E-ticaret Siteleri İçin kullanılabilir

    Tema Opencartın 2.1.0.1 ve 2.1.0.2, 2.3.X versiyon uyumludur Lütfen sipariş vermeden önce bunu dikkate alınız..

    Tema 3lü kampanya dışıdır

    Tema Tamamen Türkçe ve Kendi Tasarımımızdır yerli malıdır

    Kurulumu install dosyasında anlatılmaktadır.. Talep edildiği takdirde tema kurulumu tarafımızdan 1 defaya mahsus ücretsiz olarak yapılmaktadır

    Tema Ful Resposive olarak tasarlanmış , cep telefonu tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

   Tema ile Birlikte Gelen Modüller

    Osdem Tema Yönetim Modülü(Temaya at bazı bölümlerin düzenlendiği modül)

    Yeni, Kampanyalı,Vitrin Ürünleri ve Çoksatanlar Tab Sekmelerinde gösteren Tab Modülü

    Footer İçeriklerini Admin panelde Osdem Tema modülünden düzenleyebilme.

    Günün Fırsatları Modülü

    Admin Panelden Anasayfa Tab Modülü, özel ürünler ve kategori ürün listelemede yanyana ürün sayısını Adminden ayarlayabilme.

    Slayt Enini full genişlik ve Dar genişlik olarak ayarlayabilme

    SIK SORULAN SORULAR

    1. Modül ve temalarda herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Herhangi bir Lisanslama Bulunmamaktadır ancak destek tek domain için verilmektedir.

    2. Modülleri Tema Dışında ayrı ayrı veriyormusunuz ?

    Cevap : Modüller Tema dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket Olarak hazırlanıp verilmekteidr.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

    Cevap : Temayı Kullandığınız Sürece Tema ile ilgili sorunlarda Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyalar bu gibi durumlarda kullanmanız için size örnek veritabanı ile birlikte  gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu         bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain tema içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) temaya dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 den sornaki sipairşler ertesi sabah kurulur ...

    8. Tema içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Tema içindeki modüller çıkartılamaz ancak ilave ücret karşılığında istediğiniz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : Sitemizden seçeceğiniz Temalar yada Temin edeceğiniz temaların sürümü ile uyumlu olmalıdır.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile Tek çekim ve Taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..

    10. Temaya Opencart Kurulumu Dahil mi ?

    Cevap : Temaya opencart kurulumu dahil değildir ,Opencart Kurulumunu Müşteri kendisi kurar Bizden talep ederse cüzi bir ücret ile bizde kurabiliriz ..

    Alım sonunda Faturanız kesilerek İsteğe bağlı olarak Adresinize kargo ücreti alıcı ödemeli olarak gönderilecektir..

opencart temaları ücretsiz
opencart temaları free
opencart temaları indir
ücretsiz türkçe opencart temaları
opencart şablon
opencart firma teması
opencart şablonları
Opencart Sanal Pos

Opencart 2.0.x Temaları - FulMarket Opencart 2.1x Site Teması

Opencart 2.0.x Temaları - FulMarket Opencart 2.1x Site Teması

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

Benzer Ürünler

Davetiye - Nikah Şekeri  Site Teması
2.1.0.1 -2.1

Davetiye - Nikah Şekeri Site Teması

153,40 ₺ KDV Hariç: 130,00 ₺

Genel Marketing  Site Teması
2.1.0.1 - 2.1 .0.2
17% İndirim

Genel Marketing Site Teması

283,20 ₺ 236,00 ₺ KDV Hariç: 200,00 ₺

 İçgiyim Giyim   Site Teması
2.0.x - 2.1.
13% İndirim

İçgiyim Giyim Site Teması

175,82 ₺ 153,40 ₺ KDV Hariç: 130,00 ₺

Yöresel ve Köy Ürünleri  Site Teması
2.1.0.X - 2.3.0.X

Yöresel ve Köy Ürünleri Site Teması

141,60 ₺ KDV Hariç: 120,00 ₺

Etiketler: takı, gümüş, parti, davetiye, kahve, kuruyemiş, organik, yöresel, , Mobilya ve Aksesuarspor giyim, marketing, Elektronik, Bilgisayar, , Davetiye - Nikah Şekeri, Site Teması, - Medikal Site Teması, gümüş, takı, bijuteri, opencart, tema, opencart ücretsiz taki teması, opencart tema free, opencart tema yükleme, opencart tema yapımı, opencart tema indir, opencart türkçe tema, opencart ücretli tema

taksit