OpenCart Temaları Opencart Türkiye Professional Templates Premium opencart temalar,sanal pos

Hepsiburda Konsept v4 Full E-ticaret Hazır Site Paketi

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Üretici: Opencart-themes.org
  • Ürün Kodu: hepsikonsept-v4
  • Stok Durumu: Stokta var
  • Opencart Versiyonu: 2.1.0.1 - 2.1.0.2 - 2.3..0.2
  • Destek:0 542 324 99 21
  • Mail:destek@opencart-themes.org
  • 900,00 ₺

    550,00 ₺ +Kdv

Opencart 2.1x Hepsiburda Konsept v5 Full E-ticaret HazırSite Paketi

Her Tür E-ticaret Mağazaları için kullanılabilecek gelişmiş eklenti ve modifikisayonlarla güçlendirilmş bir alt yapıya sahip e-ticaret paketidir

Siparişi geçtikten sonra destek@opencart-themes.org mail adresinden yada 0 542 324 99 21 nolu telefondanulaşarak kurulum la ilgili konuları görüşünüz ürün sitenize (tek domaine) lisanslanıp kurulum yapılarak teslim edilecektir.. Paket Zipli Olarak Teslim edilmeyecektir...


Siparişe mütekip: 2-ila 4 saat arasında Kurulum...


Paketteki Tema  Full Responsive olarak tasarlanmış cep telefonu tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.

Paket  Opencart'ın 2.1.0.1 , 2.1.0.2 , 2.3.0.2 versiyon uyumludur Lütfen sipariş vermeden önce bunu dikkate alınız..


Paket İçeriği:

  • Kategori Ürünleri Tab Slider Modülü.
  • Footer İçeriklerini Admin panelden dzenleyebilme.
  • Blog Modülü
  • Sanal Pos Modülü:
  • YKBNK,TEB,FORTİS,ANADOLUBANK,İŞBANK,GARNATİ, FİNANSBANK, KUVEYTTURK,  AKBANK, HALKBANK, İNGBANK, ŞEKERBANK
  • PAYU Site içi ve Ortak ödeme modülü
  • İYZİCO Ödeme Modülü
  • Ürün detay Ürün Teslim Tarihi belirleme
  • Ürün Detay Video Yükleme
  • Ürün Detay Hemen Al butonu
  • PAYTR Ödeme Modülü
  • Admin Hızlı Ürün Düzeneleme Modülü
  • Gelişmiş Seo Modülü
  • Kargo Takip linki Modülü
  • Anasayfa Kategori Ürünleri Modülü
  • Günün Fırsatları Modülü
  • Mail Aboneliği Modülü
  • Ödeme Türüne İndirim ve Komisyon Modülü
  • Gelişmiş Ürün Filtreleme Modülü
  • Dikey Sol Resimli Mega Menü
  • Adminden Düzenlenebilir Resimli Üst Mega Menü
  • Facebook beğenenler modülü
  • Facebook İle Bağlan Modülü
  • Tek Sayfada Ödeme Modülü
  • Kırık Linkleri YönlendirmeModülü(301 Yönlendirmesi)
  • Google Merchant Modülü
  • Xml export Modülü
  • Kategori, Marka, Müşterigrublarıne toplu idnirim modülü
  • Exel import Export Modülü

Tema hakkında takıldığınız noktalarda gün içinde telefon yada mail ile bize ulaşabilirsiniz. 

SIK SORULAN SORULAR


    1. Modül ve temada herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Evet Paket ve Modüller tek domain lisanslaması yapılacaktır. ve bu domainde ömür boyu kullanım hakkına  sahip olacaksınız ve yıllık kira vs gibi artı ücret ödemeyeceksiniz.

    2. Modülleri Paket Dışında ayrı ayrı veriyormusunuz ?

    Cevap : Modüller Paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket Olarak hazırlanıp verilmektedir Sitenize kurulup teslim edilmekte ve paket halinde zipli olarak teslim edilmemektedir.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

    Cevap : Paketi Kullandığınız Sürece Kurulum Hatalarının giderilmesi ve Scriptin Admin Panel kullanımı konusunda ücretsiz Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyaları ve veritabanının yedeğini bu gibi durumlarda kullanmanız için   veritabanı ile birlikte sunucunuz full backup bölümünden  almanız gerekmektedir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar sürede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 dan sornaki sipairşle ertesi sabah en geç 2 saat içinde kurulur ...

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak  ücret karşılığında ilave istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : 2.1.0.1 yada 2.3.0.2 versiyondur bunun dışındaki versiyon siteleriniz paketi almanız durumunda ücretsiz güncellenerek(Ürün ve içerikleriniz kaybolmadan) paket giydirme işlemi tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..Kuruluma müteakip faturanız kesilerek adresinize alıcı ödemeli olarak gönderilecektir.

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

Benzer Ürünler

Etiketler: marketing, opencart firma teması, Kitap Mağazası E -ticaret Site Teması, Petshop - Medikal Site Teması, gümüş, takı, bijuteri, opencart, tema, opencart ücretsiz taki teması, opencart tema free, opencart tema yükleme, opencart tema yapımı, opencart tema indir, opencart türkçe tema, opencart ücretli tema

taksit