Dikey Marketing Satış Opencart Site Teması

Dikey Marketing Satış Opencart Site Teması

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Üretici: Opencart-themes.org
  • Ürün Kodu: rekor-2.x
  • Stok Durumu: Stokta var
  • Opencart Versiyonu: 2.1.X ve -2.3.X
  • SİPARİŞ VE DESTEK: +90 542 324 99 21

  • Mail:destek@opencart-themes.org
  • 295,00 ₺

    199,42 ₺

  • KDV Hariç: 169,00 ₺

taksit

    Dikey Marketing Satış Opencart 2.1x Site Teması

  •     Hertülü Sektör için uygun E-ticaret Siteleri İçinkullanılabilir
  •     Tema Opencartın 2.1.x01 ve 2.1.0.2, 2.3.x versiyon uyumludur Lütfen siapariş vermeden önce bunu dikkate alınız..
  •     Tema 3lü kampanya dışıdır
  •     Kurulumu install dosyasında anlatılmaktadır.. Talep edildiği takdirde tema kuurlumu tarafımızdan 1 defaya mahsus ücretsiz kurulum yapılmaktadır
  •     Tema Ful Resposive olarak tasarlanmış cep telefonu tablet gibi mobil cihaz uyumluluğu 100% dür.
  •     Osdem Tema Yönetim Modülü
  •     Adminden 6 ayrı Renk Görünüm
  •     Blog Modülü
  •     Üst Mega Menü
  •     Yeni,Kampanyalı,Çoksatanlar Tab Modülü
  •     Footer İçeriklerini Admin panelde tek bir yerden düzenleyebilme.
  •     Günün Fırsatları Modülü
  •     Admin Panelden Anasayfa tab ve özel ürünler ve kategori ürün listeleme yanyana ürün sayısını ayarlayabilme.
  •     Slayt enini full genişlik ve dar genişlik olarak ayarlayabilme

    SIK SORULAN SORULAR

    1. Modül ve temalarda herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Herhangi bir Lisanslama Bulunmamaktadır ancak destek tek domain için verilmektedir.

    2. Modülleri Paket Dışında ayrı ayrı veriyormuusnuz ?

    Cevap : Modüller Paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket Olarak hazırlanıp verilmekteidr.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

    Cevap : Temayı Kullandığınız Sürece Tema ile ilgili Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyalar bu gibi durumlarda kullanmanız için size örnek veritabanı ile birlikte  gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu         bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain tema içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) temaya dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar srede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 den sornaki sipairşle ertesi sabah kurulur ...

    8. Tema içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Tema içindeki modüller çıkartılamaz ancak ilave ücret karşılığında istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : Sitemizden seçeceğiniz Temalar yada temin edeceğiniz temaların sürümü ile uyumlu olacaktr.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..

    10. Temaya Opencart Kurulumu Dahil mi ?

    Cevap : Temaya opencrt kurulumu dahil değildir ,Opencartı Müşteri kendisi kurar ..

    Alım sonunda Faturanız kesilerek İsteğe bağlı olarak Adresinize kargo ücreti alıcı ödemeli olarak gönderilecektir..

opencart temaları ücretsiz3-4 5 giyi
opencart temaları free
opencart temaları indir
ücretsiz türkçe opencart temaları
opencart şablon
opencart firma teması
opencart şablonları

Opencart 2.0.x Temaları - Dikey Marketing Satış Opencart Site Teması

Opencart 2.0.x Temaları - Dikey Marketing Satış Opencart Site Teması

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

Benzer Ürünler

Davetiye - Nikah Şekeri  Site Teması
2.1.0.1 -2.1

Davetiye - Nikah Şekeri Site Teması

153,40 ₺ KDV Hariç: 130,00 ₺

Genel Marketing  Site Teması
2.1.0.1 - 2.1 .0.2
17% İndirim

Genel Marketing Site Teması

283,20 ₺ 236,00 ₺ KDV Hariç: 200,00 ₺

 İçgiyim Giyim   Site Teması
2.0.x - 2.1.
13% İndirim

İçgiyim Giyim Site Teması

175,82 ₺ 153,40 ₺ KDV Hariç: 130,00 ₺

Yöresel ve Köy Ürünleri  Site Teması
2.1.0.X - 2.3.0.X

Yöresel ve Köy Ürünleri Site Teması

141,60 ₺ KDV Hariç: 120,00 ₺

Etiketler: parti, davetiye, kahve, kuruyemiş, organik, yöresel, , Mobilya ve Aksesuarspor giyim, marketing, Elektronik, Bilgisayar, , Davetiye - Nikah Şekeri, Site Teması, - Medikal Site Teması, gümüş, takı, bijuteri, opencart, tema, opencart ücretsiz taki teması, opencart tema free, opencart tema yükleme, opencart tema yapımı, opencart tema indir, opencart türkçe tema, opencart ücretli tema

taksit