Opencart Plus Eticaret Paketi

  • Opencart Plus Eticaret Paketi

Opencart Plus Eticaret Paketi

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Üretici: Opencart-themes.org
  • Ürün Kodu: Plus-paket
  • Stok Durumu: Stokta var
  • Opencart Versiyonu:
  • SİPARİŞ VE DESTEK: +90 542 324 99 21

  • Mail:destek@opencart-themes.org
  • 1.534,00 ₺

  • KDV Hariç: 1.300,00 ₺

taksit

    PAKET ÖZELLİKLERİ

  •     Sitemizden beğeneceginiz 1 adet tema  (Hazır Ful Paketlerdeki temalar Dahil) paket içerisine dahildir. (Dışardan tema temini yapabilirsiniz bu durumda ücreti müşteriye aittir, Dışardan temin edilen Temaların Önyüz Türkçeye çevirisi ilave ücrete tabidir)
  •  Sınırsız  Ürün / Kategori / Marka Yönetimi
  •     Destek Süresi :Kurlumdan İtibaren 1 Yıl Kurulum hatalarına Karşı ve Kullanımla İlgili Ücretsiz destek
  •     Hazır Tema Tasarımları : Sitemizden İstediğinizi Seçin
  •     Mobil Cihaz Uyum: %100
  •     WhatsApp Sipairş Modülü
  •     SMS Modülü
  •     gELİŞMİŞ e-Posta Tasarımları
  •     SEO Uyumlu Linkler
  •     Havale / Kapıda Ödeme Sistemi
  •     Toplu Mail Gönderimi
  •     Blog / İçerik Yönetimi
  •     Detaylı Kargo Yönetimi
  •     İstatistik ve Raporlama
  •     Sosyal Medya Paylaşım
  •     Gelişmiş Seo Modülü (Seo içeriklerini otomatik olarak oluşturup Siteniz Alt yapısını Seoya Uygun hale getirir.. )
  •     Hızlı ürün Resmi Yükleme ve Düzenleme
  •     Adminden Hızlı Ürün Düzenleme Modülü
  •     Sanal Pos Modülü (Çoklu abnka Moüdlü kurulur İstediginiz 2 banka paket içinde ücretsiz entegre edilir)
  •     Kargo Takip Lİnki Modülü
  •     Ödeme Türüne İndirim ve Komisyon modülü (Kapıda ödeme hizmet bedeli ve Banka havelesi indirimi  gibi)
  •     Payu ödeme sistemi
  •     İyzico ödeme sistemi
  •     Paytr Ödeme SisteMi
  •     Ödeme Metdouna indirim ve Komisyon ekleme modülü ( Kapıda Ödemeye Ek Hizmet bedeli  ekleyebilirsiniz)
  •     Canlı destek (Zoopim , Tawk to Vb. olabilir)
  •     Excel ürün Dışarı aktarımı
  •    Excele Müşterileri Aktarma
  •    Excele Siparişleri Aktarma
  •    Excele Markaları Aktarma Modülü
  •    Excele Kategorileri Aktarma Modülü
  •     XML Standar ürün Dışarı aktarımı
  •     Gelişmiş Ürün Filtreleme
  •    Kategori,marka,müşteriye Toplu Fiyat İndirimi)
  •    Google Merchant Center Entegrasyon
  •    Resimlere Fligran Logo Ekleme
  •    Mesafeli Satış Sözleşmesi
  •    Facebook İle Bağlan Modülü
  •    Teksayfa Ödeme Modülü
  •    Google Rich Snippets
  •    Afiş ve Banner Yönetimi
  •    Bayi (B2B) Altyapısı
  •    Facebook Store
  •    Sepette Kalan Ürün Takibi
  •    Online Fatura Modülü
  •    XML Tedarikçi Ürün aktarım Modülü :1 adet Firma Ücretsiz

    SIK SORULAN SORULAR

    1. Modül ve temalarda herhangi bir Lisanslama var mı ?

    Cevap : Herhangi bir Sanal Pos ve Payu gibi moüdllerde Lisanslama Bulunmaktadır ve destek tek domain için verilmektedir.

    2. Modülleri Paket Dışında ayrı ayrı veriyormuusnuz ?

    Cevap : Modüller Paket dışında ayrı ayrı verilmemektedir. Paket Olarak hazırlanıp verilmekteidr.

    3. Kendi sunucumda barındırabilir miyim.

    Cevap : Evet kendi sunucunuz da barındırabilirsiniz. Firmamız barındırma hizmeti vermemektedir.

    4. Teknik Destek veriyor musunuz ?

    Cevap : Temayı Kullandığınız Sürece Teknik destek verilmektedir.

    5. Hosting yada farklı bir sebepten kaynaklı sitem zarar gördüğünde tekrar kurulum desteği sağlıyor musunuz ?

    Cevap : Tüm dosyalar bu gibi durumlarda kullanmanız için size örnek veritabanı ile birlikte  gönderilecektir. Kendiniz kurabilirsiniz, kurulum yapılan bir site için ayrıca kurulum desteği yoktur. Yeniden kurulumu         bizden talep ederseniz kurulum ücreti talep edilir..

    6. Hosting ve Domain paket içerisine dahil mi ?

    Cevap : Hosting (Barındırma Alanı) ve Domain(Alan Adı) Pakete dahil değildir.. 

    7. Ne Kadar srede teslim ediyorsunuz ?

    Cevap : Gece 23:00 kadar Sipariş Oluşturulmasına müteakip 2 ile 5 Saat arasında aynı gün, 23:00 dna sornaki sipairşle ertesi sabah kurulur ...

    8. Paket içindeki modüllerden çıkarma veya ekleme yapabilirmiyiz ?

    Cevap : Paket içindeki modüller çıkartılamaz ancak ilave ücret karşılığında istediginiz diğer modül ve eklemeler yapılabilir

    9. Kurulacak opencart sürümü hangisi ?

    Cevap : Sitemizden seçeceğiniz Temalar yada temin edeceğiniz temaların sürümü ile uyumlu olacaktr.

    10. Ödemeyi nasıl kabul ediyorsunuz ?

    Cevap : Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı ile tek çekim ve taksitli ödeyebildiğiniz gibi banka Havale/Eft si olarak ta yapabilirsiniz..

    Alım sonunda Faturanız kesilerek İsteğe bağlı olarak Adresinize kargo ücreti alıcı ödemeli olarak gönderilecektir..

E-ticaret Paketleri - Opencart Plus Eticaret Paketi

E-ticaret Paketleri - Opencart Plus Eticaret Paketi

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

Benzer Ürünler

Opencart Genel Marketing  Site Teması
2.1.0.1 - 2.1.0.2
63% İndirim

Opencart Genel Marketing Site Teması

259,60 ₺ 97,94 ₺ KDV Hariç: 83,00 ₺

Opencart Light Paket

Opencart Light Paket

352,82 ₺ KDV Hariç: 299,00 ₺

Opencart Premium Paket

Opencart Premium Paket

507,40 ₺ KDV Hariç: 430,00 ₺

Etiketler: E-ticaret, Paketleri, E-ticaret Paketleri, Opencart, Premium, Paket, Opencart Premium Paket Satınal

taksit